Franchisenemer worden

Fotokader-Italie
IMG_4421 SGD - foto markt

Bij Gaufres d'or bent u als zelfstandig ondernemer geheel en al eigen baas. Weliswaar leveren wij onze stroopwafels, ons deeg, onze stroop en al onze andere producten van ons geregistreerde en gedeponeerde merk Gaufres d'or aan onze ondernemers, maar wij vragen géén maandelijkse of jaarlijkse franchise-kosten. Wij leveren àlles wat u nodig heeft om te kunnen starten, zonder kleine lettertjes, additionele of verborgen kosten. Daarnaast kunnen wij in voorkomende situaties ook samen met u bekijken of er mogelijkheden bestaan om in aanmerking te komen voor (starters)subsidies vanuit de lokale overheid of vanuit de EU. 


Onze prijzen zijn helder, scherp en laten meer dan een ruime marge voor onze ondernemers. 

Wij hanteren géén minimale afname-verplichtingen, wij vragen géén financiële afdrachten of bijkomende kosten van onze ondernemers. Wij gaan zelfs zover dat wij een gedeelte van de transportkosten van uw bestellingen voor onze rekening nemen.


De enige reden waarom wij een franchise-formule hanteren, is de bescherming van de omzet van onze ondernemers in de regio waar zij actief zijn: er is altijd slechts één Gaufres d'or ondernemer actief per regio/stad/streek. Wat betekent dit? U kiest er voor te werken waar u wilt, bv in een straal van 30 km rondom uw woning. Dit gebied wordt exclusief voor u vastgelegd in elk franchise-contract. Andere Gaufres d'or ondernemers worden niet toegelaten in uw werkgebied, en omgekeerd geldt uiteraard hetzelfde.